Bilim Elcileri

Kim Değil Bilim!...

Merhaba arkadaslar,

Google Video desteği ile sitemize FameLab 2007 Bilim Elçileri Yarışması Yarı Final, Final ve İngiltere tanıtımı videoları eklendi.

Tüm bu ekleme gece boyunca sürdü ve toplam 1 GB'lık veri indirdim ve yükledim. 8 saattir bununla uğraşıyorum desem yeridir.

Bazı arkadaşlarımız videoların internete verilmemesini istemişti lakin bizden önce British Council davranmıştı. Bu nedenle videoları bölmeden direk yüklemekte herhangi bir sakınca görmedik.

Video tanıtımlarında "Bilim Elçileri" ifadesi kullanıldı ve hiçbirimizin hoşnut olmadığı malum ifadeye yer verilmedi ve verilmeyecek.

Sadece yarı final videosu normalde 4 GB. Böyle bir veriyi hiçbir yerde kullanamayacağımız için videoların kalitesini ciddi manada düşürdük, anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.

Önemli Bir Rica
Arkadaşlar http://video.google.com 'a gidip FameLab diye aratıp orada bize ait olan videolara 5 üzerinden 5 verirseniz ve arkadaşlarınızı da izlemeye en azından oylamaya davet ederseniz çok müteşekkir oluruz. Yapacağımız bu hareket, videoların izlenme oranlarını dolayısıyla yarışmaya olan katılımı ve desteği artıracaktır.

Bilim Elçileri olarak çalışmaya devam edeceğiz...

Sizleri seviyorum ;)

Paylaş

Reply to This

© 2009   Created by Oguz Kaan Cagatay Kilinc on Ning.   Create a Ning Network!

Badges  |  Raporlama  |  Privacy  |  Terms of Service